Over ons

DesignmetLicht.nl is een relatief kleine webwinkel met een mooie collectie designverlichting. Deze verlichting bieden wij aan tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Dit kan omdat wij enkel online werken en geen duur winkelpand of andere hoge kosten hebben. Daarnaast zijn wij laagdrempelig in het persoonlijk contact hebben met onze klanten. Schroom niet om contact met ons op te nemen wanneer je twijfelt over een bepaald armatuur of bij vragen over onze producten!

We hopen dat onze collectie design verlichting je aanspreekt en kijken uit naar je bestelling. Wij doen ons uiterste best om je bestelling zo snel en goed mogelijk bij je te leveren. Alles begint en draait bij ons om onze klanten!

 

Bekijk onze designverlichting

Neem een kijkje in onze uitgebreide collectie verlichting:

 

Reviews

DesignmetLicht.nl vindt het belangrijk dat reviews een zo goed mogelijk beeld geven van onze producten en service. Onze beoordelingen worden daarom, onpartijdig, beheerd door Webwinkelkeur. Webwinkelkeur heeft maatregelen getroffen om de echtheid van reviews te garanderen. Welke maatregelen dit zijn lees je hier. Onze klanten worden niet beloond voor het schrijven van reviews. Er worden geen kortingen of andere cadeautjes gegeven.

 

Neem contact met ons op

DesignmetLicht.nl
Johan Wagenaarlaan 83
7425 GC Deventer
T: 06-18781801
E: info@designmetlicht.nl

KvK: 81136439
BTW-nr.: 854348608B01

© 2020 - 2024 Design met licht | sitemap | rss