Retourneren

Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Na deze melding heb je nogmaals 14 dagen om het product daadwerkelijk retour te sturen. Om gebruik te kunnen maken van het herroepingsrecht kun je contact met ons opnemen via info@designmetlicht.nl. We vragen je hierna zo spoedig mogelijk je bestelling retour te sturen.

Wanneer je je volledige order retour stuurt krijg je het volledige orderbedrag inclusief eventueel betaalde verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor de retourzending zijn voor rekening van de klant. Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien regelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan DesignmetLicht.nl geretourneerd moeten worden.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na ontvangst van uw retour terugstorten, mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. 

Retouren mogen naar het volgende adres verzonden worden:
DesignmetLicht.nl
Johan Wagenaarlaan 83
7425 GC Deventer
 

Bedrijfsgegevens

DesignmetLicht.nl
Johan Wagenaarlaan 83
7425 GC Deventer
T: 06-18781801
E: info@designmetlicht.nl

KvK: 81136439
BTW-nr.: NL003534799B69

© 2020 - 2024 Design met licht | sitemap | rss