Service & garantie

DesignmetLicht.nl verleent 2 jaar garantie op fabricagefouten op al onze producten (uitgezonderd showmodellen of speciale uitverkoopaanbiedingen). Meestal wordt het product geheel of gedeeltelijk vervangen zodat het ongemak kan worden hersteld. Wij zullen er redelijkerwijs alles aan doen om dit zo snel mogelijk voor je op te lossen.

Je kunt eventuele gebreken melden via info@designmetlicht.nl. Vergeet hierbij niet je ordernummer te vermelden. Wij zullen je klacht zo spoedig mogelijk in behandeling nemen. 

Bij Design met Licht heb je 14 dagen bedenktijd. Lees hier meer over het herroepingsrecht.

 

Klachten

Wanneer je van mening bent dat DesignmetLicht.nl je reclamatie niet goed afhandelt raden wij aan de klachten eerst bij ons kenbaar te maken. Dit kun je doen door te mailen naar info@designmetlicht.nl.

Leidt dit niet  tot een oplossing, dan is het mogelijk om je geschil aan te melden voor bemiddeling bij Stichting Webwinkelkeur. Tevens is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform, welke te vinden is via http://ec.europa.eu/odr. Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is staat het je vrij je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

© 2020 - 2024 Design met licht | sitemap | rss