Wofi Leuchten

Al meer dan 60 jaar ontwikkelen we lampen die passen bij de levensstijl. Het bedrijf WOFI LEUCHTEN werd in 1959/60 in Sundern opgericht door de families Wortmann & Filz. In 1964 verhuisde het hoofdkantoor van Sundern naar Meschede-Freienohl. Op dat moment had WOFI – het acroniem en geregistreerd handelsmerk gebaseerd op de eerste letters van de achternamen van de oprichter – al 30 medewerkers in dienst. 

In de daaropvolgende jaren kwam WOFI voortdurend nieuwe uitdagingen tegen. Er werden investeringen en uitbreidingen gedaan, waarbij nieuwe verlichtingstechnologieën werden geïmplementeerd en er werd bovengemiddeld nagedacht over kwaliteit bij de ontwikkeling van het ontwerp, terwijl de koers werd uitgezet voor een succesvolle toekomst. In 2000 bouwde WOFI een van de modernste distributiecentra in deze branche met 14.000 palletplaatsen, opende vervolgens ons eigen kantoor in China in 2001 en creëerde in 2004 markten in het buitenland - dit alles breidde de marktaanwezigheid uit over de Duitse grenzen heen en legde de basis voor verdere groei. 

Sinds 2013 is WOFI onderdeel geworden van de internationale, beursgenoteerde onderneming EVERLIGHT Co. LTD. We richten ons op innovaties, zoals blijkt uit de ontwikkeling en marketing van ongeveer 400 producten per jaar. De groei die we de afgelopen vijf decennia hebben doorgemaakt, is het bewijs van onze vooruitgang.

 

 

< Terug naar al onze merken

© 2020 - 2023 Design met licht | sitemap | rss